tiistai 12. maaliskuuta 2013

8

Krapulapeikon koekeittiössä tänään Pirkan einestomaattikeittoa. Terveellisempää ei jaksa värkätä, ja kaloreitakin annoksessa näyttäisi olevan vain 24. Sekoitettuani keittopussin kylmään veteen tulvahti muistoja mieleeni, sillä haju muistutti erittäin paljon lapsuuden ponitallien rehuhuonetta, tai sitä aiv-paalua, jota ponit jyrsivät tarhassa.



Tässä vaiheessa minua alkoi hitusen jo huolettamaan, ja jouduin kaivamaan pussin roskiksesta ja tsekkaamaan tuoteselosteen vielä kerran. AIV:stä siellä ei puhuttu, mutta onneksi bongasin ohjeesta etttä voin "lorauttaa" sekaan ruokakermaa. Puoli purkkia. Voi vittu. Hyvää laihdutuskuurin aloituspäivää minä! Tomaattikeitto ei ollut loppujen lopuksi ollenkaan hassumpaa, mutta minua ärsyttää että sitä jäi reippaasti yli puolet yli! Ja puolisoni ei suostu syömään tuota epämääräistä sotkua, joten roskikseen menee kaikki loput.
Sain muuten taas uuden rakkauden kohteen, Pirkan pienet suklaaleivokset. Kaloreita yhdessä on 86 ja leivos on helvetin pieni kuutio.

  Juhlin tosiaan eilen hieman liian rankasti lomaltapaluujuhlaa. Hihittelin kännissä Audin etupenkillä kuin pahainen pikkuteini ja aamulla tunsin itseni typeräksi ja erittäin huonovointiseksi. Goodbye hyvin alkanut laihdutuskuuri.

Meillä on tällä hetkellä tolkuttoman hidas netti. Kirjoittelu takkuaa kun tämä ei anna julkaista mitään kuvia tässä blogissa. Huomenna vihaista puhelua Soneralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti