keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

6

Minusta on mukavaa, kun on hyvää ruokaa ja hyvää siideriä, herkkuja ja kaloreita. Ja paljon.

Tyytyväisimmilläni olen silloin, kun olen tehnyt oikein pitkän lenkin, syönyt terveellisesti ja tunnen oloni raukeaksi. Mutta miten helvetti se on niin hankalaa aloittaa? En voi uskoa.

Tänään ajattelin kolata koko pihan ja pudottaa lumet katoilta. Anoppilassa on suuri piha, joten toivottavasti kaloreita kuluisi jonkin verran enemmän mitä eilen (300 +-kaloria..... Jeesus vihaan itseäni)

Meillä on myös kaappi täynnä terveellisiä ruoka-aineksia, ja loppuviikon syön oikeasti niin terveellisesti kuin mahdollista. Pienennän myös annoskokoa ja liikun mahdollisimman paljon. Ei enää tekosyitä. Painon on lähdettävä tippumaan. En usko onnistuvani enää siinä -12 kg ennen juhannusta, mutta jos saisin edes sen 8 kiloa pois. Miksi en voisi laihduttaa myös kesällä? Eikö se silloin ole vaikeampi keksiä tekosyitä, kun on asfaltti ja plusasteita eikä näitä talven "riemuja"?

Motivaatio olisi tällä hetkellä todella tärkeää, ja myös se motivaation ylläpitäminen. Kuten aiemmista kirjoituksista voi päätellä, olen saanut motivaatiopiikkejä joka aamu mutta kun ne ovat laskeneet olen huomannut itseni löhöävän ja ahtavan kaloripommeja turpaani jumalattomalla vauhdilla. Tunnesyömistäkö?

Ja minusta tuntuu, etten ole ihan perillä tästä kaloriasiasta, enkä proteiineista ja niistä. Tahtoisin tutustua tällaisiin asioihin, että pääsisin pienenemään. Jos tiedätte joitin hyviä artikkeleita, tai osaatte selittää tälle tollolle ne asiat sellaisella "tämä proteiini on pikkupupu, joka on menossa isoon mustaan luolaan. Pikkupupu tarvii nääääin monta pikkupupua lisää luolaan että se voisi voittaa ison pedon, jota kaikki kutsuivat Läskiksi." tyylillä, olisin ikuisesti kiitollinen. Minuun ja minun järjenjuoksuun kun ei pure nämä vaikeimmat selitykset.

Unohdin laittaa ruokapäiväkirjani kirjaamiset tänne, ja ajattelin tehdä sille oman osion välilehteen jos joku vain kertoisi minulle miten. Olen käsi näissä bloginmuokkaushommissa ja aina ongelmissa jos eksyn harhailemaan asetussivuille.


2 kommenttia:

  1. http://www.pakkotoisto.com/aloittelijoiden-osio/13927-laihduttaminen-beginners-ekaa-kertaa-dieetill-lue-t-m/

    toi on aika hyvä teksti:) muutenkin pakkotoistoa kannattaa lueskella, sieltä löytyy moniin kysymyksiin hyvät ja selkeet vastaukset

    VastaaPoista
  2. jos sulla sattuu olemaan motivaation puutetta niin kannattaa käydä vaikka täällä http://weheartit.com/search?utf8=%E2%9C%93&ac=0&query=fitness+motivation noita kuvia katellessa tulee itsellekkin aina lisää motivaatiota!

    VastaaPoista