sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

7

Monta päivää on viimeisestä kirjoituksesta kulunut - olen pahoillani.

Ananas-maitorahkasörsseli on btw aivan helvetin naminamia nykyään! Olen ennen inhonnut maitorahkaa sen happaman maun ja sokerittomuuden vuoksi, mutta makuun tottui nopeaa ja nyt jopa pidän siitä. Myös ananas-raejuusto on aivan ihanaa. Voisin syödä näitä ikuisesti... ;)

Tarvitsen tehosekoittimen, blenderin, miksi niitä nyt kutstutaankaan. Olen katsellut netistä smoothiereseptejä, ja ne vaikuttavat ihanilta. Smoothiesta saa terveellisen ja kevyen helposti.
Sain eilen muuten uuden herkun! Panda POP- Crunchy... Aivan mahtavaa sekin. Valkosuklaapallot jäivät syömättä mutta tummat menivät :D

Kertokaahan minulle terveellisiä ja makeita herkkuja marjojen ja hedelmien lisäksi. Voitte myös kertoa tietysti kevyitä tai kevennettyjä versioita kotiruuista.


Jos nyt lenkille kelkanjäljelle auringonpaisteessa kylpevälle joelle. ♥

1 kommentti:

  1. Kiitos blogisi, en vaipunut epätoivoon kun tänään (jolloin uuden elämän piti taas miljoonannen kerran alkaa), en sortunut suklaaseen vaan kokeilin ensimmäistä kertaa maitorahkaa ananasmurskalla! Koska en pääse lenkkeilemään tänään nousseen kuumeen takia, voin edes syödä terveellisesti vaikka ei kaloreita kauheesti pääse polttelemaan. Joten haluisin sano vaan suuret tsemppaukset sulle prosessissa, me pystytään tähän!! :)

    VastaaPoista