keskiviikko 27. helmikuuta 2013

4

Kas näin, nyt alkaa luojan kiitos sokeririippuvaisen päivä olemaan illassa... Tyytyväisenä voi sanoa että yhen päivän voi ruksata kalenterista. :) Vielä tuntuu suht. normaalilta, ei ole ollut mitään suurempia vitutuksia, mitä nyt peruskyllästymiset opinnoissa. On tästä lakosta jotain hyötyäkin, sain sentään koottua itseni ja tehtyä hiukan portfoliota eteenpäin! Pakko oli saada ajatukset pois karkkivuoresta mikä mun pään sisällä huutaa minun nimeä ja Siwasta jota kohti käännyn kolmesti päivässä rukoilemaan, niin kuin ne uskovaiset Mekkaa kohti. Koko päivän on mielessä ollut se lupaus - tänään alkoi myös julkinen ruokapäiväkirja. Se on tuolla alhaalla.

Jospa tämän avulla saan terveellisemmät ruokatottumukset ja liikunnallisemman elämäntavan. Hope so. Jos tää ois sellainen julkinen päiväkirja, oon ehkä surkein kirjoittamaan oikeaa päiväkirjaa, en jaksa kirjoittaa ja jokainen kirjoitus jää kesken. :D Tää on nykyajan laiskalle lapselle helpompi tapa.

Suotavaa olisi, että tämän kirjoittamisen jälkeen saisin itseäni niskasta kiinni ja kiertäisin vaikkapa korttelin, onhan sekin jo jotain. Tärkeintä on alussa että lähtee vain liikkumaan. Kaikkeen voi tulla rutiini, miksei myös siis iltalenkkiin. Hiljalleen lenkkiä aletaan pidentämään ja rankkuustasoa koventamaan. Ajattelin myös tehdä lihasryhmät tänään kotijumpalla. Onneksi on YouTube. :D


                                                          Tänään on tullut syötyä:

Maitorahka (250 g) ................ 143 kcal
Ananas oma liemi (135 g)........... 67 kcal
Maitokahvia 1,5 dl x ............... 104 kcal
Lounas ................................ n. 300 kcal
Atria kanahampurilainen.............375 kcal
Tonnikalaa öljyssä (135 g)......... 152 kcal


Vettä n. 1,5 l

1169 kcal/1500 kcal
- 331 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti