tiistai 9. huhtikuuta 2013

18

Hihii, valoa tunnelin päässä!

Tää laihdutus on yhtä vuoristorataa. Tai no, mikä v*tun laihdutus kun en edes yritä... Mutta silti se on tuottanut tulosta!

Mulla on lähtenyt -4 cm vyötäröltä, perseestä ei kylläkään yhtään. Alavatsan kohdalla ollut kakkosperse on miltei kokonaan haihtunut, ja kun vedän oikein kovasti masua sisään näen sellaisen vatsan minkä aion treenata! Muhkurattoman tietysti, nyt se muistuttaa pottupeltoa.

En tiiä mikä mulla on tuon syömisen kanssa, mutta ei nyt ole perjantain jälkeen maistunut ruoka melkein ollenkaan, ja sen kyllä huomaa! Helvetin helposti tuo ylimääräinen venyvä lihas lähtee tuosta ympäriltä, kun syö vähemmän :) Mulla on ollut nyt monta päivää alle 500 kcal/day, enkä todellakaan tee sitä tahallani vaan sen takia että tuntuu kuin ruoka tulisi ylös kun sen saa taisteltua jotenkin alas. Treenannut en kylläkään ole paljon paskaakaan, mutta tänään mennään sellaiselle nololle tuulipuku-sauvakävelylenkille puolisoni kanssa. Just like keski-ikäiset. Jos kuitenki jätettäis ne tuulipuvut ja sauvat pois laskuista. Just kidding.

Eli, tänään lenkille jonka jälkeen kahvakuulatreeni! Minä en muuten edelleenkään voi käsittää sitä, miksi jaksoin viimeksi vain yhden kierroksen kun ennen kolme on mennyt ihan helposti. Tuntu vaan siltä että taju lähtee jos ponnistaa enää kertaakaan sitä mötikkää kattoa kohti.

Toivottavasti tää "seesteinen kausi" tuottaa nyt tulosta, ja jos saisin hillittyä taas loppukuusta ruokahaluani ettei tule mitään tajuttomia ahmimisia.

1 kommentti:

  1. Onnea senttien lähtemisestä! Mullakin on vähän niin ja näin ollut laihdutuksen kanssa, vähän väliä tullut esteitä eteen. Oikeita esteiteä, ja sitten tekosyyesteitä. Mutta edes vähän on lähtenyt senttejä, joten ei nyt ihan väärillä poluilla olla! :)

    VastaaPoista